Protesta/ Ja VIDEO që ka shpërndarë Edi Rama në ambasada dhe BE

Ish-kryeministri Sali Berisha ka hedhur akuza të shumta ndaj Edi Ramës, gjatë tërë kohës.

Por pas nisjes së protestave madhështore nga shqiptarët, Edi Rama ka vendosur të shpërndajë një video nëpër selitë e ambasadave dhe të qeverive të ndryshme në BE, gjoja për grusht shteti që ka përgatitur Sali Berisha ndaj tij.

Miq,shikoni videon qe ka shperndare ne ambasada dhe qeveri te ndryshme poturembushuri si prove per grushtin tim te shtetit kunder tij. Nuk mund ta lija pa ndare me ju kete deshmi se sa te drejte keni kur brorhorisni “Rama Ik dhe ta shporrim, ta shporrim kermen politike”. Fitore!! sb

Posted by Sali Berisha on Thursday, February 21, 2019

Ja çfarë shkruan ish-kryeministri Sali Berisha në Facebook:

Miq shikoni videon që ka shpërndarë në ambasada dhe qeveri të ndryshme poturembushuri si provë për grushtin tim të shtetit kundër tij.

Nuk mund ta lija pa ndarë me ju këtë dëshmi se sa të drejtë keni kur brohorisni ‘Rama Ik’ dhe ta shporrim, ta shporrim kërmën politike.

Fitore.